Galerie Video Nunta
Galerie Video
Galerie video  Nunta - Menu

Galerie Video Nunta

Galerie Video Nunta - prezenta acesteia pe pagina cuprinde doar cateva videoclipuri din portofoliul nostru. Un portofoliu extins poate fi vizualizat daca ne vizitati la sediul nostru cu o programare in prealabil. Tehnica pe care o folosim ne permite sa realizam filmari 4k nunta si chiar filmari 6k nunta, filmari 360 grade.

Atunci cand ne intalnim la sediul nostru putem discuta foarte multe detalii si puteti primi sfaturi din experienta pe care am acumulat-o pana in prezent. Sunt lucruri la care nu v-ati fi gandit niciodata si sunt menite sa va ajute sa luati decizii corecte si adecvate. Acest portofoliu video nunta este menita sa va faceti o idee realista despre ceea ce veti obtine din partea noastra.

Fizic folosim camere Nikon profesionale, trepiede, stative, lampi video de 300W. Optional folosim drona pentru filmare aeriana cu drona 4k sau fotografii aeriene extrase din filmarea bruta 4k. Tot ca extraoptiune tarifata separat este si filmarea 360 grade nunta realizata cu o camera speciala care in anumite conditii poate inlocui drona la inaltimi de aproximativ 5m. Camera speciala poate fi folosita si subacvatic acolo unde este necesar.

Suntem alaturi de voi pe tot parcursul evenimentului, fie nunta, botez sau alta petrecere privata. Putem incepe de la ore foarte matinale cu coafatul si machiajul miresei acasa sau acolo unde ni se cere. Ne deplasam oriunde atat in tara cat si in strainatate cu costuri de transport si eventual cazare. Puteti vedea aceste detalii pe pagina noastra de preturi. Livram materialul electronic prin link de download in 3 zile calendaristice, dar asta nu inseamna ca suntem superficiali ci dimpotriva. Folosim computere performante si ne ocupam numai de procesarea materialului foto video nunta. Avem si extraoptiuni de livrare fizica material, albume fotocarte nunta si altele pe care le puteti vedea prin clic aici.

Suntem Online!
Back to Top