Termeni si Conditii

Termeni si conditii de apartenenta

Conform cu termeni si conditii, acest site apartine firmei De Vis Software SRL CUI: RO21361164; Reg.Com. J40/5329/2007; Adresa: Bucuresti, sector 6, str. George Valsan 12, Banca: BCR - sucursala Crangasi; IBAN: RO46 RNCB 0066 0724 3398 0001. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin in exclusivitate acesteia.

Termeni si conditii accesare site

Accesand acest site sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii de utilizare:

- Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul De Vis Software SRL sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si De Vis Software SRL.

- Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si De Vis Software SRL.

Termeni si conditii privind comercializarea de servicii si/sau produse

- Acest site comercializeaza servicii foto, video, software si / sau de promovare conform unui contract de prestari servicii intre parti.

- Continutul site-ului De Vis Software SRL este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal De Vis Software SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia. De Vis Software SRL are dreptul sa  faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Ofertare

- Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea De Vis Software SRL. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.

Responsabilitate

- De Vis Software SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri care apartin companiei De Vis Software SRL.

- De Vis Software SRL garanteaza ca utilizarea de catre clienti a acestui site va fi confidentiala. Orice informatii sau date transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului De Vis Software SRL sunt considerate confidentiale. Nici o informatie despe utilizatorii site-ului De Vis Software SRL nu va fi transmisa tertilor.

- Produsele si serviciile prezentate in acest site sunt valabile numai pentru De Vis Software SRL.

Modificare termeni si conditii

- De Vis Software SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. 

- De Vis Software SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.

Foto Video Nunta 4k

ANPC-SAL

ANPC-SOL

Termeni si conditii - Contacteaza-ne
Suntem Online
Suntem Online!
Back to Top